Corona protocol CCA
BLIJF THUIS:
- bij ziekteverschijnselen, zoals neusverkoudenheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest (ook lichte hoest), verhoging (> 38*C) of koorts
- als iemand in uw huis bovengenoemde ziekteverschijnselen vertoont.
WAS HANDEN:
-
- minstens 20 seconden met water en zeep + handen goed afdrogen
- bij aankomst in de keuken
- voordat je gaat koken
- regelmatig tussendoor
- voor het eten
- na toiletbezoek
- SCHUD GEEN HANDEN EN ER WORDT NIET GEZOEND!
HOUDT AFSTAND: 1,5 m.
HOESTEN EN NIEZEN IN DE BINNENKANT VAN DE ELLEBOOG.
Snuit je neus in een papieren doek (tork) en gooi weg. WAS DAARNA WEER HANDEN.
DE CHEF:
ZIET TOE OP NALEVING VAN HET PROTOCOL
- Vraagt leden of zij ziekteverschijnselen hebben. Leden paraferen een verklaring.
- Regelt dat voor aanvang van de avond stoelen, kranen, deurkrukken gereinigd worden.
- (Spuitfles staat klaar. Gebruik torkpapier)
- Maakt uitgebreid mis-en-place, zodat heen en weer lopen zo veel mogelijk wordt voorkomen. Dit kan met maximaal 2 personen worden gedaan.
- Zorg voor ventilatie. Zet de afzuigkap meteen aan.
- Geeft voorafgaand aan zijn avond aan Jamal door met hoeveel mensen er wordt gegeten (ook i.v.m. inkoop)
DE BRIGADE:
- Er kunnen in de keuken 8 leden tegelijkertijd koken.
- De chef blijft aan de linkerzijde en kan zo nodig producten of kookgerei aanreiken en aanpakken.
- Twee leden kunnen tafels dekken.
- Er zijn dus bij aanvang maximaal 11 mensen in de Cuisine. Overige leden komen een uur later en blijven in het restaurant gedeelte.
- Kleed je zoveel mogelijk thuis al om.
- Laat de opstelling in het restaurant gedeelte staan. Er kunnen dan 18 mensen eten.