Corona protocol CCA

BLIJF THUIS:

  • bij ziekteverschijnselen, zoals neusverkoudenheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest (ook lichte hoest), verhoging (> 38*C) of koorts
  • als iemand in uw huis bovengenoemde ziekteverschijnselen vertoont.

WAS HANDEN:

    • minstens 20 seconden met water en zeep. Handen goed afdrogen.
    • bij aankomst in de keuken. Gebruik ook de handgel bij de ingang.
    • voordat je gaat koken
    • regelmatig tussendoor
    • voor het eten
    • na toiletbezoek
    • SCHUD GEEN HANDEN EN ER WORDT NIET GEZOEND!

HOUDT AFSTAND: 1,5 m.

HOESTEN EN NIEZEN IN DE BINNENKANT VAN DE ELLEBOOG.

Snuit je neus in een papieren doek (tork) en gooi weg. WAS DAARNA WEER HANDEN.

DE CHEF:

ZIET TOE OP NALEVING VAN HET PROTOCOL

  • Vraagt leden of zij ziekteverschijnselen hebben. Leden paraferen een verklaring.
  • Regelt dat voor aanvang van de avond stoelen, kranen, deurkrukken gereinigd worden.
  • (Spuitfles staat klaar. Gebruik torkpapier)
  • Maakt uitgebreid mis-en-place, zodat heen en weer lopen zo veel mogelijk wordt voorkomen. Dit kan met maximaal 2 personen worden gedaan.
  • Zorg voor ventilatie. Zet de afzuigkap meteen aan. De voordeur openzetten en de deur naar het plaatsje. Zet de kiepramen open.
  • Geeft voorafgaand aan zijn avond aan Jamal of Pim door met hoeveel mensen er wordt gegeten (ook i.v.m. inkoop)

DE BRIGADE:

  • Er zijn in de keuken aan de rechterzijde 8 werkstations afgetekend. Er kunnen dus 8 leden tegelijkertijd koken.
  • De chef blijft aan de linkerzijde en kan zo nodig producten of kookgerei aanreiken en aanpakken.
  • Twee leden kunnen tafels dekken.
  • Er zijn dus bij aanvang maximaal 11 mensen in de Cuisine. Overige leden komen een uur later en blijven in het restaurant gedeelte.
  • Kleed je zoveel mogelijk thuis al om.
  • Laat de opstelling in het restaurant gedeelte staan. Er kunnen dan 18 mensen eten.

De keuken- en restaurantopstelling in beeld

Bekijk ajb deze video voor je gaat koken