Organisatie

De CCA kent een aantal functies en commissies.

  1. De menu commissie stelt 2 maanden voorafgaand aan de betreffende maand het menu samen
  2. De wijn commissie bepaalt samen met een geselecteerd aantal wijnleveranciers uit de stad de bijbehorende wijn voor het samengestelde menu
  3. De activiteiten commissie organiseert workshops en andere activiteiten in de keuken van de cuisine
  4. De redactie Van de Kook is een commissie die een aantal keren per jaren een naslagwerk van wetenswaardigheid samenstelt ter vergroting van kennis en genot op het culinair gebied.
  5. De redactie van de Digitale Van de Kook stelt minimaal 10 keer per jaar een nieuwsbrief samen waarin het menu wordt gecommuniceerd en alles wat de moeite van het direct vermelden aan de leden waard is. Dezelfde commissie beheert ook de website.
  6. De coördinatie van communicatie en commercie wordt georganiseerd vanuit het bestuur. Voor advertenties in de verschillende media is een tarieven lijst samengesteld. Voor de inhoud zie de volgende link: Advertentie tarieven CCA 2016
  7. De materiaal commissie beheert alle materialen waarmee in de keuken wordt gewerkt

Bovenstaande commissies zijn te bereiken onder de volgende e-mailadressen:

Voorzitter bestuur