Organisatie CCA

De CCA kent een aantal functies en commissies.

  1. De menu commissie stelt één maand voorafgaand aan de betreffende maand het menu samen en informeert de chef hierover die het als eerste een maand van te voren met elkaar koken.
  2. De wijn commissie bepaalt samen met een geselecteerd aantal wijnleveranciers uit de stad de bijbehorende wijn voor het samengestelde menu.
  3. De activiteiten commissie organiseert workshops en andere activiteiten in de keuken van de cuisine en daarbuiten. Dit kunnen ook bezoeken aan bedrijven zijn of andere culinaire events.
  4. De redactie Van de Kook is een commissie die vier keer per jaar het magazine ‘Van de Kook’ maakt. Dit magazine geeft informatie over de vereniging en wetenswaardigheden over alles wat met onze hobby te maken heeft. Van de Kook wordt hard copy naar de leden gestuurd, maar is tevens online te lezen op de website van de CCA.
  5. De coördinatie van de communicatie en commercie wordt georganiseerd vanuit het bestuur. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met: Rob de Haas via voorzitter@cc-amsterdam.nl of 06-21287843 en Ruben van Coevorden via ruben@cc-amsterdam.nl of 06-51915336

Contact gegevens bestuur en commissies