Datum/Tijd: 18 okt 2022, 14:00 - 16:00
Locatie: Hanos Amsterdam


Na de succesvolle eerste editie in april van ‘Smaken van het voorjaar’ organiseert het culinaire team van Hanos ook dit najaar een masterclass exclusief voor onze leden. Het thema, hoe kan het ook anders, is ‘Smaken van het najaar’. De masterclass wordt verzorgd door Erwin Grijsen, culinair adviseur van Hanos Amsterdam. Erwin, die een achtergrond heeft als chefkok, vertelt bevlogen over trends en technieken en relateert deze aan de beproefde basis van de Franse keuken. De masterclasses hebben de vorm van demo’s door een professionele chef. We kijken mee en proeven. Bewaar je vragen niet, maar stel ze! Erwin beantwoordt ze graag.

De datum is dinsdag 18 oktober. Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Locatie: de ruime en volledig geëquipeerde demoruimte direct bij de ingang van Hanos Amsterdam. Ontvangst om 13.30 uur. De masterclass duurt van 14.00 tot ca 16.00 uur.

Je schrijft je in door een mail te sturen naar activiteiten.cca@hotmail.com o.v.v. ‘Hanos masterclass’ en je naam. Toekenning op volgorde van moment van aanmelden. De kosten zijn €10,– waarvoor je kort van tevoren een betaalverzoek krijgt. Dus nog niet zelf betalen. Aan het eind van de masterclass ligt voor iedere deelnemer een leuke attentie klaar.

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com