Datum/Tijd: 19 nov 2022, 10:00 - 16:00
Locatie: Cuisine Culinaire Amsterdam


Wij denken er al lang over om een black box kooksessie te organiseren voor de leden van onze vereniging. Daar kunnen we lang over blijven praten, maar we hebben nu besloten om de daad bij het woord te voegen, te inventariseren hoeveel belangstelling ervoor is en een pilot te houden.  We houden deze black box sessie op zaterdag 19 november in de cuisine (Koggestraat). We benadrukken dat het geen competitie is,  we gaan op een leerzame manier ervaringen met elkaar uitwisselen zonder terug te grijpen op van te voren beschreven receptuur.

Wij zoeken 12  tot 16 van onze leden die hier aan mee willen doen. Je kunt je individueel aanmelden of met meer personen samen. Je komt dan met elkaar in een team van maximaal 4 personen.

De dag start om 10.00 uur en ziet er ongeveer als volgt uit:

  • Koffie en uitleg (geen telefoons gebruiken om ideeën op te doen). We loten welk team een voor-, tussen-, hoofd- of dessert gerecht gaat maken.
  • Teams bekijken hun black box met de ingrediënten en bepalen wat ze gaan maken.
  • Er wordt gekookt voor het totaal aantal deelnemers en de begeleiding.
  • Om ca. 13.00 uur gaan we met z’n allen aan tafel en bespreken we de gerechten (soortgelijk aan je eigen kookavond). De wijnen zijn door de organisatie gekocht.
  • Einde ca 16.00 uur.

Aanmelden voor black box koken kan t/m vrijdag 21 oktober.

Je schrijft je in door een mail te sturen naar activiteiten.cca@hotmail.com o.v.v. ‘Black Box’ en je naam. Toekenning op basis van moment van aanmelden. De kosten bedragen € 50,– waarvoor je kort van tevoren een betaalverzoek krijgt. Dus nog niet zelf betalen.

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com