Datum/Tijd: 10 jun 2023, 10:00 - 16:00
Locatie: Cuisine Culinaire Amsterdam


Na het succes van de eerste Black Box sessie in het afgelopen najaar kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. We benadrukken dat ook deze tweede black box sessie geen competitie is, we gaan op een leerzame manier ervaringen met elkaar uitwisselen zonder terug te grijpen op van te voren beschreven receptuur.

Met minimaal 12 (maximaal 16) leden die hieraan willen meedoen kan deze editie doorgaan. Je kunt je individueel aanmelden of met meer personen samen. Je komt dan met elkaar in een team van maximaal 4 personen.

De dag – in de cuisine aan de Koggestraat – start om 10.00 uur en ziet er ongeveer als volgt uit:

  • Koffie en uitleg (geen telefoons gebruiken om ideeën op te doen). We loten welk team een voor-, tussen-, hoofd- of dessert gerecht gaat maken.
  • Teams bekijken hun black box met de ingrediënten en bepalen wat ze gaan maken.
  • Er wordt gekookt voor het totaal aantal deelnemers en de begeleiding.
  • Om ca. 13.00 uur gaan we met z’n allen aan tafel en bespreken we de gerechten (soortgelijk aan je eigen kookavond). De wijnen zijn door de organisatie gekocht.
  • Einde ca 16.00 uur.

Je schrijft je in door een mail te sturen naar activiteiten.cca@hotmail.com o.v.v. ‘Black Box’ en je naam.  De kosten bedragen € 55,- waarvoor je kort van tevoren een betaalverzoek krijgt. Dus nog niet zelf betalen.