Datum/Tijd: 11 okt 2023, 10:00 - 15:00
Locatie: Cuisine Culinaire Amsterdam


Als Amsterdamse culinaire vereniging willen we tijdens dit lustrum kennis maken met enkele ‘buren’. Daarom organiseren we een culinaire wandeling waarbij we kennis maken met diverse speciaalzaken in de Jordaan en de Haarlemmerstraat. Deze speciaalzaken laten ons proeven van hun assortiment en geven een toelichting op hun producten. De wandeling, incl afsluitende borrel, vindt plaats op woensdag 11 oktober van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur.

De dag ziet er als volgt uit:

10:00 uur                         Verzamelen en koffie bij CCA in de Koggestraat.

10.30 – 14.00 uur             De culinaire wandeling:

–   Bezoek aan Nix & Nix (de alcoholvrije slijterij)

–   Bezoek aan Slagerij Louman

–   Gezamenlijk lunch programma bij Petit Gateau

–    Bezoek aan Ibericus

–    Bezoek aan De Oliewinkel

14:00 – 15:00 uur             Afsluitende borrel bij CCA met diverse hapjes van de bezochte bedrijven en van een lokale kaasspecialist.

In verband met de grootte van de bedrijven, kunnen maximaal 15 personen meedoen. Meld je dus snel aan.  Je schrijft je in door een mail te sturen naar activiteiten.cca@hotmail.com o.v.v. ‘Culinaire Wandeling’ en je naam. Toekenning op volgorde van moment van aanmelden. Prijs per persoon is € 45,- (1*) waarvoor je na inschrijving een betaalverzoek krijgt. Dus nog niet zelf betalen.

1* Het is momenteel nog lastig de exacte kosten p.p. te bepalen. Als de kosten meevallen, vindt er achteraf een restitutie plaats.

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com