Datum/Tijd: 13 apr 2022, 13:30 - 16:00
Locatie: Hanos Amsterdam


Het culinaire team van Hanos gaat enkele masterclasses exclusief voor onze leden verzorgen. Het eerste thema is ‘Smaken van het voorjaar’. Deze masterclass wordt verzorgd door Erwin Grijsen, culinair adviseur van Hanos Amsterdam. Erwin, die een achtergrond heeft als chefkok, vertelt bevlogen over trends en technieken en relateert deze aan de beproefde basis van de Franse keuken. De masterclasses hebben de vorm van demo’s door een professionele chef. We kijken mee en proeven. Bewaar je vragen niet, maar stel ze! Erwin beantwoordt ze graag.

De datum is woensdag 13 april. Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Locatie: de ruime en volledig geëquipeerde demoruimte direct bij de ingang van Hanos Amsterdam. Ontvangst om 13.30 uur. De masterclass duurt van 14.00 tot ca 16.00 uur. Deze masterclass is een nieuwe samenwerking met de Hanos. Als het succesvol is gaan we meer van deze masterclasses organiseren.

Inschrijven door een mail te sturen naar activiteiten.cca@hotmail.com o.v.v. ‘Hanos masterclass’ en je naam. Toekenning op basis van moment van aanmelden. De kosten zijn € 10,– waarvoor je kort van tevoren een betaalverzoek krijgt. Dus nog niet zelf betalen. Aan het eind van de masterclass ligt voor iedere deelnemer een leuke attentie klaar.

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com