Datum/Tijd: 22 okt 2021, 16:00 - 17:30
Locatie: Firma Moes


We organiseren een rondleiding bij dé messenslijperij in onze regio: firma Moes. Al ruim 80 jaar een begrip bij de horeca in Amsterdam en omstreken. Zie tevens het artikel in de Van de Kook van dit najaar.

Eigenaren Jaap en Barbara nodigen 6 CCA-leden per keer uit om hun kennis over goede messen met ons te delen en om alles over het slijpen van messen te laten zien in de werkplaats onder de zaak. Bij voldoende belangstelling kan een tweede datum worden ingepland.

N.B. Voor de geïnteresseerden: Je kunt eventueel messen meenemen die met korting worden geslepen. Dit gebeurt overigens niet onmiddellijk. De messen haal je later zelf weer op.

Het bezoek is kosteloos. Je schrijft je in door het sturen van een mail aan activiteiten.cca@hotmail.com o.v.v. ‘Moes’ en je naam. De plaatsen worden op volgorde van binnenkomst verdeeld.

Een vaccinatiebewijs en/of het aantonen van een recente PCR-test is bij deze activiteit verplicht. Uiteraard kan de activiteit worden uitgesteld als de situatie daartoe aanleiding geeft.

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com