Datum/Tijd: 22 nov 2021, 13:30 - 16:00
Locatie: Hanos Amsterdam


Het culinaire team van Hanos gaat enkele masterclasses exclusief voor onze leden verzorgen. Het eerste thema is ‘Rijke smaken van het najaarsseizoen’. Deze masterclass wordt verzorgd door Erwin Grijsen, culinair adviseur van Hanos Amsterdam. Erwin, die een achtergrond heeft als chefkok, vertelt bevlogen over trends en technieken en relateert deze aan de beproefde basis van de Franse keuken.

De masterclasses hebben de vorm van demo’s door een professionele chef. Wij koken niet: we kijken mee en proeven. Bewaar je vragen niet, maar stel ze! Erwin beantwoordt ze graag.

Omdat een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, kan de masterclass tweemaal gegeven worden. De eerste datum is maandag 22 november 2021. Bij veel interesse wordt een tweede datum aangeboden.

Locatie: de ruime en volledig geëquipeerde demoruimte direct na de ingang van Hanos Amsterdam. Ontvangst om 13.30 uur. De masterclass duurt van 14.00 tot ca 16.00 uur.

Betalen=inschrijven, €10 per deelnemend lid t.n.v. Cuisine Culinaire Amsterdam, rek. NL39INGB0005463425, o.v.v. “Masterclass”+ je naam.

Aan het eind van de masterclass ligt voor iedere deelnemer een leuke attentie klaar.

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com

 

Een vaccinatiebewijs en/of het aantonen van een recente PCR-test is bij deze activiteit verplicht. Uiteraard kan de activiteit worden uitgesteld als de situatie daartoe aanleiding geeft.