Datum/Tijd: 29 okt 2022, 10:00 - 15:00
Locatie: Vertrek vanaf theehuis 't Hooge Erf


CCA-lid en erkend paddenstoelenexpert Gaston Dolmans wandelt dit jaar weer met ons door de paddenstoelrijke bossen van De Lage Vuursche. Bij iedere vondst legt Gaston de specifieke kenmerken van de paddenstoel uit. Je leert welke eetbaar zijn, welke dodelijk giftig zijn en welke heerlijk (of zéker niet goed) smaken. Na wat uitleg kun je zelf zoeken en krijg je tips: waar is de grootste kans op het vinden van specifieke paddenstoelen en waar kun je wat meer tempo maken. In een groot deel van de bossen mogen paddenstoelen geoogst worden, ook voor thuis.

 

Datum: zaterdag 29 oktober.  Om 9.45 uur samenkomst op de parkeerplaats bij theehuis ’t Hooge Erf, Hoge Vuurseweg 11 in Lage Vuursche. De wandeling duurt tot ca. 15.00 uur. Halverwege de tocht wordt gepauzeerd. Lunch voor onderweg door iedere deelnemer zelf mee te nemen.

 

Je schrijft je in door het sturen van een mail aan activiteiten.cca@hotmail.com o.v.v. ‘Paddenstoelen’ en je naam. De kosten zijn €5 p.p. waarvoor je kort van tevoren een betaalverzoek krijgt. Dus nog niet zelf betalen. Bij grote belangstelling worden de plekken toegekend op volgorde van aanmelding.

 

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com