Datum/Tijd: 03 okt 2023, 14:30 - 17:00
Locatie: Hanos Amsterdam


Het culinaire team van Hanos gaat weer een masterclass voor ons verzorgen. Het thema is weliswaar opnieuw ‘Smaken van het najaar’, echter hun nieuwe culinair adviseur Stefan Brocken kiest daarbij voor andere smaken.  Stefan heeft een achtergrond als chefkok, vertelt bevlogen over trends en technieken en relateert deze aan de beproefde basis van de Franse keuken. De masterclass heeft de vorm van demo’s, waarbij ook collega’s van Stefan worden betrokken. We kijken mee en proeven. Bewaar je vragen niet, maar stel ze! Stefan beantwoordt ze graag.

Programma voor dinsdag 3 oktober:

14.30 uur            Ontvangst bij Hanos Amsterdam.

15.00 uur            Masterclass door Stefan Brocken en collega’s.

17.00  uur           Einde van de Masterclass.

Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Locatie: de ruime en volledig geëquipeerde demoruimte direct bij de ingang van Hanos Amsterdam.

Je schrijft je in door een mail te sturen naar activiteiten.cca@hotmail.com o.v.v. ‘Masterclass Hanos’ en je naam. Toekenning op volgorde van moment van aanmelden. Prijs per persoon is € 10,- waarvoor je na inschrijving een betaalverzoek krijgt. Dus nog niet zelf betalen. Na deze leerzame en smakelijke middag gaat iedere lustrumdeelnemer naar huis met een leuke goodiebag.

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com