Datum/Tijd: 12 apr 2018, 13:00 - 16:00
Locatie: Cuisine Culinaire Amsterdam


<alleen bij wildworkshop hier data toevoegen. bij alle eenmalige workshops komt hier geen datum.> zaterdag <datum> van <tijd> tot ca. <tijd> uur

<omschrijving: dit stuk aanpassen>

Christian Weij, auteur van het veelgeprezen boek ‘Verrot lekker’, verzorgt een workshop fermenteren in onze keuken!  Fermenteren is ‘in’ en diverse restaurants, waaronder De Librije, maken gebruik van deze techniek om gerechten meer diepgang te geven.

In de workshop wordt de theorie van fermenteren behandeld en er wordt veel geproefd. U gaat zelf ook aan de slag. Uiteraard gaan alle zelfbereide potten mee naar huis. Denk hierbij aan zuurkool, pickles, azijn en roomkaas. Ook krijgt u starters mee om thuis verder te experimenteren en bv zelf yoghurt te maken.

Betalen=inschrijven. Maak € <bedrag> p.p. over naar Cuisine Culinaire Amsterdam, rek. NL39INGB0005463425 o.v.v. ‘ <titel workshop> ’.

Wees snel, het aantal plaatsen is beperkt.

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com