Datum/Tijd: 27 okt 2018 tot 17 nov 2018, 14:00 - 19:00
Locatie: Cuisine Culinaire Amsterdam


Cursusdata: zaterdag 27 oktober & zaterdag 17 november, beide van 14.00 tot ca. 19.00 uur

Onder leiding van SVH Meesterkok Theus de Kok organiseren wij een tweedaagse wildbereidingscursus. Theus, voorheen chefkok van restaurant De Echoput in Hoog Soeren, geeft momenteel wildbereidingscursussen aan de Academie voor Gastronomie. Enkele CCA-leden hebben zijn cursus inmiddels met enthousiasme gevolgd en Theus heeft vorig jaar ook een maandmenu voor CCA gemaakt.  Dit jaar verzorgt Theus speciaal voor onze club een tweedaagse workshop in onze cuisine in Amsterdam. Verdeeld over deze twee dagen komen diverse wildsoorten aan bod: klein wild, vederwild en grootwild. Theus bespreekt de theorie over het wild, doet dingen voor zoals het snijwerk en sauzen en hij behandelt passende garnituur. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Er wordt gezamenlijk gegeten. De kosten van deelname zijn  €120 p.p.

Betalen=inschrijven, Cuisine Culinaire Amsterdam, rek. NL39INGB0005463425 o.v.v. “wildbereiding”.

Het is niet mogelijk om slechts aan één dag deel te nemen.

Vragen? activiteiten.cca@hotmail.com