Ingrediënten
ASPERGEBONBON
300 g aardappels
boter
melk
150 ml gevogeltebouillon
12 g gelatine
300 g crème fraîche
8 witte asperges
zout
BRIOCHEBROOD
GARNITUUR
Bereiding
ASPERGEBONBON
Week de gelatine in ijswater.
Kook de asperges en snij deze iets korter dan de mal.
Halveer de asperges in de lengte.
Kook de aardappels en verwijder daarna de schil.
Haal ze door een pureeknijper.
Voeg boter toe en melk totdat een zachte puree is verkregen.
Verwarm de bouillon en los de geweekte gelatine hierin op
Doe de aardappelpuree en crème fraîche in een blender en voeg al draaiend de warme bouillon toe.
Breng goed op smaak met zout.
Giet het mengsel uit in de siliconenmal* en druk er een stukje asperge in.
Vries de bonbons in.
BRIOCHEBROOD
Snij het briochebrood in reepjes ter grootte van de malletjes.
Bak het in de boter goudbruin.
PRESENTEREN
Haal de bevroren bonbons uit de mallen.
Zet op de briochebroodjes.
Serveer als de bonbons ontdooid zijn.
*minibûche siliconenmail 30*14 ml