Ingrediënten

KROPSLASCHUIMPJES

35 g suiker
1 kropsla
125 g eiwit
1 g zout
20 g albumina

AVOCADOCRÈME

2 avocado’s
50 g room
2 el wasabipasta
1 citroen
zout, peper

GARNITUUR

Red meat radijs
pijnboompitjes

Kropslaschuimpjes met radijs

Bereiding

KROPSLASCHUIMPJES

Haal de sla door de sapcentrifuge en kook in tot er 50 g sap is.
Laat snel afkoelen.
Meng alles en klop in de KitchenAid tot mooi pieken.
Spuit op een matje dopjes.
Droog op 75 gr C tot droog.

AVOCADOCRÈME

Maak de avocado’s schoon en verwijder de pit.
Pureer alles in de blender en breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Doe in een spuitzakje en bewaar koel en donker.

PRESENTEREN

Rooster een beetje pijnboompitten in een droge pan.
Snijd de radijs in plakjes en steek met een steker rondjes uit.
Leg in het schuimpje.
Vul de schuimpjes met de avocadocrème.
Doe een paar pijnboompitten op de crème.