Ingrediënten
KROPSLASCHUIMPJES
35 g suiker
1 kropsla
125 g eiwit
1 g zout
20 g albumina
AVOCADOCRÈME
2 avocado’s
50 g room
2 el wasabipasta
1 citroen
zout, peper
GARNITUUR
Red meat radijs
pijnboompitjes
Bereiding
KROPSLASCHUIMPJES
Haal de sla door de sapcentrifuge en kook in tot er 50 g sap is.
Laat snel afkoelen.
Meng alles en klop in de KitchenAid tot mooi pieken.
Spuit op een matje dopjes.
Droog op 75 gr C tot droog.
AVOCADOCRÈME
Maak de avocado’s schoon en verwijder de pit.
Pureer alles in de blender en breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Doe in een spuitzakje en bewaar koel en donker.
PRESENTEREN
Rooster een beetje pijnboompitten in een droge pan.
Snijd de radijs in plakjes en steek met een steker rondjes uit.
Leg in het schuimpje.
Vul de schuimpjes met de avocadocrème.
Doe een paar pijnboompitten op de crème.