Ingrediënten

KOEKJES

50 g eiwit
100 g boter
100 g bloem
35 g suiker
4 g zout
1 ei
50 g geraspte Parmezaanse kaas
snufje pimentón

PARMEZAANCRÈME

100 g Debic Cream Plus Mascarpone
300 g melk
200 g Parmezaanse kaas
15 g Dijon mosterd
6 g agar
50 g eigeel
peper en zout

GARNITUUR

Texelse oude schapenkaas
10 cornichons
paprikapoeder

Piment, oude kaas, augurk

Bereiding

KOEKJES

Meng alle ingrediënten samen tot een glad deegbeslag.
Bak dunne koekjes in een wafelijzer en steek ze in de gewenste vorm uit.

PARMENZAANCRÈME

Voeg alle ingrediënten, behalve de agar en eigeel, samen en draai tot een glad mengsel.
Verwarm langzaam tot 100 gr C.
Doe de agar erbij en laat even doorkoken. Koel een beetje af.
Doe dan de eigelen erbij en meng weer goed.
Als het afgekoeld is, glad draaien in de Magimix.
Doe over in een spuitzak.

PRESENTEREN

Snij de cornichons in dunne plakjes.
Doe twee dikke stippen Parmezaancrème op twee koekjes.
Doe de plakjes cornichons op de crème.
Bestrooi met een beetje paprikapoeder.
Stapel de koekjes op elkaar en bestrooi met versgeraspte oude kaas (Microplane).
Doe daar weer een beetje paprikapoeder op.