Ingrediënten
HANGOP
250 gram Turkse yoghurt 10%
1/2 ingelegde citroen
KANEEL-KARDEMON-ROOMIJS
400 g volle melk
22 g magere melkpoeder
175 g room van 35% vet
95 g suiker
30 g dextrose
1 eidooier
0,75 g Locust
0,75 g Guargom
1 g Cortina
3 pijpjes kaneel
3 peulen kardemon
TARTE TATIN
Ingrediënten deeg
400 g bloem type 55
200 g koude boter
160 g fijne suiker
1 ei
grof zout
1 stokje vanille
Vulling
6 kleine elstar appels
1 limoen
160 g boter
200 g poedersuiker
3 g kaneelpoeder
KLETSKOP
30 g zachte boter
100 g witte (basterd)suiker
20 g melk
kaneel
zout
30 g walnoot
50 g bloem
CRUMBLE
30 g suiker
30 g boter
30 g amandelmeel
30 g walnoten
limoenschilschaafsel
INGELEGDE ELSTAR
2 Elstars
50 g balsamicoazijn
APPELBOLLETJES
2 Elstars
boter
limoensap
GEKARAMELLISEERDE WALNOTEN
50 g walnoten
100 g fijne kristalsuiker
10 g water
kleine satehprikkers
1 stuk piepschuim
Naar keuze wijn of cocktail
COCKTAIL
250 g appelcider
50 g calvados
175 g ginger ale
kaneel
nootmuskaat
15 kaneelstokjes
GARNITUUR
Atsina cress
