• English
  • Leden
    • Organisatie informatie
      • Bestuur
      • Documenten
      • Organisatie CCA
      • Toezicht publieke omgeving
      • Tariefwijzer Cuisine Culinaire Amsterdam
      • ALV 2023
      • ALV 2024
      • ALV 2025
    • Kookavond gemist?
    • Kookagenda 2025 en 2026
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Aankomende activiteiten
    • Nieuwsbrieven
    • Leden voordelen
    • Download pagina leaflet en poster CCA
    • Koksbuis borduren
    • Websites voor kookfanaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
    • Alle maandmenu’s
    • Jaarboeken
  • Van de Kook Magazine
  • Fotogalerij
  • Over CCA
    • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
  • Jongeren brigades
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Oktober 2017

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Wesseling Laren (leverancier)

Oesters met passievrucht en lavendel

Oesters met passievrucht en lavendel

bekijk recept
Topinamboerschuim met porcini poeder

Topinamboerschuim met porcini poeder

bekijk recept
Griet en langoustine

Griet en langoustine

bekijk recept
Eend Apicius

Eend Apicius

bekijk recept
Poire Belle Hélène

Poire Belle Hélène

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • X
  • RSS
© CC Amsterdam sinds 1982 - heden