• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Oktober 2017

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Wesseling Laren (leverancier)

Oesters met passievrucht en lavendel

Oesters met passievrucht en lavendel

bekijk recept
Topinamboerschuim met porcini poeder

Topinamboerschuim met porcini poeder

bekijk recept
Griet en langoustine

Griet en langoustine

bekijk recept
Eend Apicius

Eend Apicius

bekijk recept
Poire Belle Hélène

Poire Belle Hélène

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017