In het nieuws

Special Recent Posts

KIDS CHOCOLADE WORKSHOP PASEN

KIDS CHOCOLADE WORKSHOP PASEN

12 maart 2016 Onder leiding van Sandrina van den Akker, chocolatier bij Chocolaterie Van Soest: Knutselpret voor (klein)kinderen van CCA-leden tussen 5 en 10 jaar. Bouw en versier je eigen paasei!  Knutsel een eetbare paas verrassing! Doe je mee? Workshop 1: 13.00 tot 14.30 uur Workshop 2: 15[...]
No thumbnail available

Workshop Wild Ragout, Pastei, Paté VOLGEBOEKT

DEZE WORKSHOP IS REEDS VOLGEBOEKT op zaterdag 5 maart 11.00 - 15.00 uur Al eerder organiseerde onze eigen chef André van der Woude succesvolle, leerzame workshops in onze keuken. Op zaterdag 5 maart 11.00 - 15.00 ligt het accent op het verwerken van wild in diverse variaties van vleesgerechte[...]
Nieuwe sap centrifuge, lees de handleiding a.u.b.!

Nieuwe sap centrifuge, lees de handleiding a.u.b.!

Voor het maandmenu moet sap worden geperst. Helaas heeft onze sapcentrifuge de aanval door de eerste kookweek niet overleeft. Als vervanger is de Rolls Royce onder de persers aangeschaft, de Angel Juicer 7500. De verkorte handleiding is als pdf hieronder toegevoegd, lees hem even het is maar 5 m[...]
Weer 2 nieuwe chefs!

Weer 2 nieuwe chefs!

Afgelopen maand hebben Els Helderman en Klaas Koornstra met succes hun chefs examen doorlopen. Els werd ondersteund door Franca Blomjous, Klaas door Ben Naardin. Klaas imponeerde de jury vooral met zijn gebakken snoekbaars met oesters, zeekraal en een beurre blanc; Els maakte vooral indruk met een g[...]
No thumbnail available

Koken met je (klein)kind

‘Jong geleerd is oud gedaan’             7 november 2015         van 13.00 tot ± 18.00 uur tussen 9 en 15 jaar Geef de kneepjes van het vak door en bereid samen met je (klein)kind en andere (groot)ouders en (klein)kinderen, een heerlijk viergangenmenu om t[...]
No thumbnail available

Eric Heertje: Chef de Cuisine

We hebben weer een nieuwe Chef! Vandaag ging Eric Heertje op voor zijn chef's examen. Met zijn Beef Wellington maakte Eric grote indruk op de examencommissie. Verder had hij op het menu als voorgerecht: Ceviche van zeebaars; als tussengerecht Pompoencrème soep met spitskool no nem; en als nagerecht [...]
No thumbnail available

Op 2 februari verscheen een leuk artikel in de PS over onze club

Lees hier het artikel in het Parool over onze vereniging. Artikel Parool PS 2 februari 2013[...]
No thumbnail available

Lees hier wat Culinair Magazine Delicious over ons schreef

Delicious interviewde bestuursleden Rob Loewenstein en Dirk Hoogerwerf (voorzitter). Klik hier.[...]