Inhoud

4 Van de voorzitter
4 Het werk gaat door
5 Automatische Externe Defibrillator (AED)
7 Oude nummers digitaal
7 Nieuwe adverteerder: Restaurant 212
8 Het voorjaar in de moestuin
13 Covid-19 en het Cadeau van Joseph Antoine Borty uit Roquemaure
17 Testkees: vragen over het bewaren van voedsel
19 Van de nood een brood maken
23 Zout: gezond met cola en zout
25 Patrijs, roodpootpatrijs, sneeuwhoen en korhoen
30 Ei. Soufflé van Wilco Berends, mayonaise met staafmixer
34 Zuur, zout en koud. Hollandse Nieuwe met Amsterdamse uienijs, augurkenijs
36 Cees Holtkamp: klassieke Hollandse appeltaart
37 Mijn favoriete kookboek: een miljoen feestelijke menu’s
38 En wat kook jij? Harry Toeset. Vismatje in het groen [1], kalfszwezerik met sla en appel [2], jambon de poulet au vinaigre à l’estragon (kippenpoten met dragonazijn [3]), cake bereid met limoen [4]
43 De zustervereniging: Apeldoorn
45 Antwoorden Testkees
46 In memoriam Ank Lely
49 Advertenties: doe mee!
50 Colofon
54 Tijm (Thymus)

Van de Kook is een uitgave van Cuisine Culinaire Amsterdam.
© Teksten en illustraties in deze uitgave vallen onder het auteursrecht.