Inhoud

  • 4 Nieuwjaarsreceptie
  • 6 Kinderworkshop chocoladeletters
  • 8 De geledingen: de wijncommissie
  • 10  De moestuin van Julia Krom
  • 13  De Vogelverschrikker en andere topwijnen
  • 16  Mijn favoriete kookboek: De Librije. Lamsnek langzaam gegaard. Geplette langoustines met een thee van scharrelhoen
  • 23  Suiker: van riet tot biet
  • 27  Rob ziet ze vliegen: fazant. Fazant met zuurkool
  • 30  Advertenties
  • 31  De succesrijke karper
  • 32  Bindmiddelen 2.0: een mespuntje…
  • 34  Nootmuskaat: monopolie, rijkdom en verval
  • 38  Eetbare bloemen. Twee varianten met courgettebloem: met parmaham of vegetarisch met gedroogde tomaat
  • 45  Zout: grote broer en jodium
  • 46  Testkees 46 vragen
  • 47  Eten in… Kop van Oost. Gerookte carpaccio met tom kha kai
  • 49  En wat doe jij? Taco Thorpe
  • 51  Testkees 46 antwoorden
  • 52  In memoriam Rob Meijer
  • 53  Colofon
  • 54  Kookagenda
  • 56  Rozemarijn, Rosmarinus officinalis

Van de Kook is een uitgave van Cuisine Culinaire Amsterdam.
© Teksten en illustraties in deze uitgave vallen onder het auteursrecht.