• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: April 2017

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Glandorf & Thijs (leverancier)

Surprise eitje

Surprise eitje

bekijk recept
Paling met doperwtencrème

Paling met doperwtencrème

bekijk recept
Octopus met miso

Octopus met miso

bekijk recept
Aubergine met rouleau van kwartel

Aubergine met rouleau van kwartel

bekijk recept
Rabarber, crumble en yoghurtijs

Rabarber, crumble en yoghurtijs

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017