• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Januari 2021

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Chateau Amsterdam (leverancier)

Yoghurtparfait met erwtjes en bleekselderij

Yoghurtparfait met erwtjes en bleekselderij

bekijk recept
Pompoensalade

Pompoensalade

bekijk recept
Opperdoezen met Hollandse garnalen

Opperdoezen met Hollandse garnalen

bekijk recept
Preisoep

Preisoep

bekijk recept
Anjou duif met pastinaak en blauwe bessen

Anjou duif met pastinaak en blauwe bessen

bekijk recept
Eendenborst met komkommer

Eendenborst met komkommer

bekijk recept
Knolselderij in zoutkorst

Knolselderij in zoutkorst

bekijk recept
Zuurvlees

Zuurvlees

bekijk recept
Hamburger

Hamburger

bekijk recept
Hertenbiefstuk met dadelkorst

Hertenbiefstuk met dadelkorst

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017