• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Mei 2018

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Glandorf en Thijs (leverancier)

Aspergetimbaaltje

Aspergetimbaaltje

bekijk recept
Oesters met spinazie en bietensaus

Oesters met spinazie en bietensaus

bekijk recept
Tarte tatin van witlof met kreeft

Tarte tatin van witlof met kreeft

bekijk recept
Kwartel bereidingen met tomatenchutney

Kwartel bereidingen met tomatenchutney

bekijk recept
Rabarber met mango en vanille-ijs

Rabarber met mango en vanille-ijs

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017