door Web Redactie | apr 22, 2013
Een steak moet rusten na het bakken. Bekijk hier hoe op een originele manier wordt gedemonstreerd hoe belangrijk dat is.
door Web Redactie | apr 16, 2013
Ingrediënten voor 1 liter: 1 stuk soepkip (liefst van een oudere soepkip met veel vlieguren), olijfolie, 1 teen knoflook 1 prei (alleen witte gedeelte), 1 ui, 1 stengel bleekselderij, 2 dl droge witte wijn, 2 laurierbladen, 1 takje tijm, 2 takjes dragon, 4 gekneusde...
door Web Redactie | mrt 28, 2013
Om sorbet luchtig te krijgen is het raadzaam om in de ijsmachine de massa eerst tot bijna stand te draaien, vervolgens opgeklopt eiwit toe te voegen en vervolgens opnieuw tot stand te draaien.
door Web Redactie | mrt 27, 2013
Nodig: 2 eierdooiers 1/2 eetlepel fijne mosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 4 dl maïsolie witte peper uit de molen zout Meng de eierdooiers met de mosterd en de azijn. Voeg onder voortdurend kloppen met de garde de olie druppelsgewijs toe. Breng op smaak met zout,...
door Web Redactie | mrt 1, 2012
Wil je een ei pocheren? Probeer dan eens het ei in een stukje ingevet plasticfolie te doen en dat (dichtgedraaid) in het hete water te leggen!