We hebben onlangs weer een paar nieuwe leden mogen verwelkomen: Jorien Korting (keuken Franny Blauwendraat) en Richard Matchett (keuken Rob van der Mark).

We hebben afscheid moeten nemen van een aantal trouwe leden waaronder: Kasper Smit (lid sinds 1991), Franz Fleissig (lid sinds 1985) en Joost Gasseling. De laatste is lid geworden in 1994 en vormde samen met Tom kaptein en Gaston Dolman “Amsterdam 1”, het team dat in 2012 de CCN-bokaal in de wacht sleepte.

We hebben ook een aantal overledenen te betreuren:

Hans van den Oever. Lees meer over Hans in de laatste Van de Kook. Hij heeft veel voor onze vereniging betekend. Zijn goede vriend en voormalig lid Silvester Slavenburg is ook onlangs overleden. Ook aan Silvester heeft de vereniging veel te danken, vooral vanwege zijn betrokkenheid bij de realisatie van de nieuwe keuken.

De brigade van Piet Hein Bloemer heeft twee trouwe leden verloren: Marinus Blickman, sous chef, 56 jaar, na een zware strijd gestorven op 18 oktober 2013. Lid sinds 1998. Jeroen Volkers is op 52 jarige leeftijd plotseling overleden op 19 oktober. Jeroen was met een onderbreking lid sinds 1995.