• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: April 2018

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Wesseling Laren (leverancier)

Brokkelkaas met roggebrood en paddenstoelen

Brokkelkaas met roggebrood en paddenstoelen

bekijk recept
Schorseneren met peer

Schorseneren met peer

bekijk recept
Zalm met tzatziki

Zalm met tzatziki

bekijk recept
Lamsfilet met tortellini

Lamsfilet met tortellini

bekijk recept
Ananas, lychee en kokos

Ananas, lychee en kokos

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017