• Leden
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2022
    • Ledenlijst
    • Kookagenda 2023
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Afrekenstaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Nieuwe leden
    • Kom een keer meekoken
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
Selecteer een pagina

Menu: April 2018

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Wesseling Laren (leverancier)

Brokkelkaas met roggebrood en paddenstoelen

Brokkelkaas met roggebrood en paddenstoelen

bekijk recept
Schorseneren met peer

Schorseneren met peer

bekijk recept
Zalm met tzatziki

Zalm met tzatziki

bekijk recept
Lamsfilet met tortellini

Lamsfilet met tortellini

bekijk recept
Ananas, lychee en kokos

Ananas, lychee en kokos

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017