• English
  • Leden
    • Organisatie informatie
      • Bestuur
      • Documenten
      • Organisatie CCA
      • Toezicht publieke omgeving
      • Tariefwijzer Cuisine Culinaire Amsterdam
      • ALV 2023
      • ALV 2024
      • ALV 2025
    • Kookavond gemist?
    • Kookagenda 2025 en 2026
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Aankomende activiteiten
    • Nieuwsbrieven
    • Leden voordelen
    • Download pagina leaflet en poster CCA
    • Koksbuis borduren
    • Websites voor kookfanaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
    • Alle maandmenu’s
    • Jaarboeken
  • Van de Kook Magazine
  • Fotogalerij
  • Over CCA
    • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
  • Jongeren brigades
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: April 2018

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Wesseling Laren (leverancier)

Brokkelkaas met roggebrood en paddenstoelen

Brokkelkaas met roggebrood en paddenstoelen

bekijk recept
Schorseneren met peer

Schorseneren met peer

bekijk recept
Zalm met tzatziki

Zalm met tzatziki

bekijk recept
Lamsfilet met tortellini

Lamsfilet met tortellini

bekijk recept
Ananas, lychee en kokos

Ananas, lychee en kokos

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • X
  • RSS
© CC Amsterdam sinds 1982 - heden