• English
  • Leden
    • Organisatie informatie
      • Bestuur
      • Documenten
      • Organisatie CCA
      • Toezicht publieke omgeving
      • Tariefwijzer Cuisine Culinaire Amsterdam
      • ALV 2023
      • ALV 2024
      • ALV 2025
    • Kookavond gemist?
    • Kookagenda 2025 en 2026
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Aankomende activiteiten
    • Nieuwsbrieven
    • Leden voordelen
    • Download pagina leaflet en poster CCA
    • Koksbuis borduren
    • Websites voor kookfanaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
    • Alle maandmenu’s
    • Jaarboeken
  • Van de Kook Magazine
  • Fotogalerij
  • Over CCA
    • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
  • Jongeren brigades
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: December 2018

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Wijnkoperij Wesseling Laren (leverancier)

Chef: Wilco Berends, De Nederlanden
Dim Sum in bouillon

Dim Sum in bouillon

bekijk recept
Dorade met venkel

Dorade met venkel

bekijk recept
Kreeft met kokossaus

Kreeft met kokossaus

bekijk recept
Tarbot met parelgort

Tarbot met parelgort

bekijk recept
Eendenlever in brioche

Eendenlever in brioche

bekijk recept
Hazenrug met hete bliksem

Hazenrug met hete bliksem

bekijk recept
Dame Blanche tweemaal

Dame Blanche tweemaal

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • X
  • RSS
© CC Amsterdam sinds 1982 - heden