• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Februari 2018

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
The Art of Wines (leverancier)

Gemarineerde zalm met citrusmayonaise

Gemarineerde zalm met citrusmayonaise

bekijk recept
Preisoep

Preisoep

bekijk recept
Scotch Eggs anders

Scotch Eggs anders

bekijk recept
Kalfswang met gepofte groenten

Kalfswang met gepofte groenten

bekijk recept
Pompoentaart met mangosorbet en yoghurt

Pompoentaart met mangosorbet en yoghurt

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017