• English
  • Leden
    • Organisatie informatie
      • Bestuur
      • Documenten
      • Organisatie CCA
      • Toezicht publieke omgeving
      • Tariefwijzer Cuisine Culinaire Amsterdam
      • ALV 2023
      • ALV 2024
      • ALV 2025
    • Kookavond gemist?
    • Kookagenda 2025 en 2026
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Aankomende activiteiten
    • Nieuwsbrieven
    • Leden voordelen
    • Download pagina leaflet en poster CCA
    • Koksbuis borduren
    • Websites voor kookfanaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
    • Alle maandmenu’s
    • Jaarboeken
  • Van de Kook Magazine
  • Fotogalerij
  • Over CCA
    • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
  • Jongeren brigades
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Januari 2019

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Pasteuning Amsterdam (leverancier)

Chef: Fred Koster
Salade van kipfilet en mango

Salade van kipfilet en mango

bekijk recept
Pizza van tong en ratatouille met olijfoliesaus

Pizza van tong en ratatouille met olijfoliesaus

bekijk recept
Krokante zwezerik met puree en kalfsjus

Krokante zwezerik met puree en kalfsjus

bekijk recept
Ossenstaart met knolselderij en worstjes

Ossenstaart met knolselderij en worstjes

bekijk recept
Bereidingen van appel met karamelsaus

Bereidingen van appel met karamelsaus

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • X
  • RSS
© CC Amsterdam sinds 1982 - heden