• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Januari 2019

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Pasteuning Amsterdam (leverancier)

Chef: Fred Koster
Salade van kipfilet en mango

Salade van kipfilet en mango

bekijk recept
Pizza van tong en ratatouille met olijfoliesaus

Pizza van tong en ratatouille met olijfoliesaus

bekijk recept
Krokante zwezerik met puree en kalfsjus

Krokante zwezerik met puree en kalfsjus

bekijk recept
Ossenstaart met knolselderij en worstjes

Ossenstaart met knolselderij en worstjes

bekijk recept
Bereidingen van appel met karamelsaus

Bereidingen van appel met karamelsaus

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017