• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Maart 2018

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Hanos (leverancier)

Groene asperges met foreleitjes en passievrucht

Groene asperges met foreleitjes en passievrucht

bekijk recept
Mul met aardappelschubben

Mul met aardappelschubben

bekijk recept
Truffelsoep Elysée

Truffelsoep Elysée

bekijk recept
Kip uit een braadzak

Kip uit een braadzak

bekijk recept
Tarte tatin

Tarte tatin

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017