• English
  • Leden
    • Organisatie informatie
      • Bestuur
      • Documenten
      • Organisatie CCA
      • Toezicht publieke omgeving
      • Tariefwijzer Cuisine Culinaire Amsterdam
      • ALV 2023
      • ALV 2024
      • ALV 2025
    • Kookavond gemist?
    • Kookagenda 2025 en 2026
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Aankomende activiteiten
    • Nieuwsbrieven
    • Leden voordelen
    • Download pagina leaflet en poster CCA
    • Koksbuis borduren
    • Websites voor kookfanaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
    • Alle maandmenu’s
    • Jaarboeken
  • Van de Kook Magazine
  • Fotogalerij
  • Over CCA
    • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
  • Jongeren brigades
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Maart 2018

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Hanos (leverancier)

Groene asperges met foreleitjes en passievrucht

Groene asperges met foreleitjes en passievrucht

bekijk recept
Mul met aardappelschubben

Mul met aardappelschubben

bekijk recept
Truffelsoep Elysée

Truffelsoep Elysée

bekijk recept
Kip uit een braadzak

Kip uit een braadzak

bekijk recept
Tarte tatin

Tarte tatin

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • X
  • RSS
© CC Amsterdam sinds 1982 - heden