• English
  • Leden
    • Organisatie informatie
      • Bestuur
      • Documenten
      • Organisatie CCA
      • Toezicht publieke omgeving
      • Tariefwijzer Cuisine Culinaire Amsterdam
      • ALV 2023
      • ALV 2024
      • ALV 2025
    • Kookavond gemist?
    • Kookagenda 2025 en 2026
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Aankomende activiteiten
    • Nieuwsbrieven
    • Leden voordelen
    • Download pagina leaflet en poster CCA
    • Koksbuis borduren
    • Websites voor kookfanaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
    • Alle maandmenu’s
    • Jaarboeken
  • Van de Kook Magazine
  • Fotogalerij
  • Over CCA
    • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
  • Jongeren brigades
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: November 2017

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Pasteuning (leverancier)

Gemarineerde duivenborst met prei en geitenkaas

Gemarineerde duivenborst met prei en geitenkaas

bekijk recept
Gevulde fazant met witlof

Gevulde fazant met witlof

bekijk recept
Hertenbout met schorseneren en kastanjes

Hertenbout met schorseneren en kastanjes

bekijk recept
Gestoofde zwijnswangen

Gestoofde zwijnswangen

bekijk recept
Vijgen met verveine roomijs

Vijgen met verveine roomijs

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • X
  • RSS
© CC Amsterdam sinds 1982 - heden