• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: November 2017

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Pasteuning (leverancier)

Gemarineerde duivenborst met prei en geitenkaas

Gemarineerde duivenborst met prei en geitenkaas

bekijk recept
Gevulde fazant met witlof

Gevulde fazant met witlof

bekijk recept
Hertenbout met schorseneren en kastanjes

Hertenbout met schorseneren en kastanjes

bekijk recept
Gestoofde zwijnswangen

Gestoofde zwijnswangen

bekijk recept
Vijgen met verveine roomijs

Vijgen met verveine roomijs

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017