• English
  • Leden
    • Organisatie informatie
      • Bestuur
      • Documenten
      • Organisatie CCA
      • Toezicht publieke omgeving
      • Tariefwijzer Cuisine Culinaire Amsterdam
      • ALV 2023
      • ALV 2024
      • ALV 2025
    • Kookavond gemist?
    • Kookagenda 2025 en 2026
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Aankomende activiteiten
    • Nieuwsbrieven
    • Leden voordelen
    • Download pagina leaflet en poster CCA
    • Koksbuis borduren
    • Websites voor kookfanaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
    • Alle maandmenu’s
    • Jaarboeken
  • Van de Kook Magazine
  • Fotogalerij
  • Over CCA
    • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
  • Jongeren brigades
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: April 2019

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
De Logie (leverancier)

Chef: John Halvemaan ✝
Kwartelbouillon

Kwartelbouillon

bekijk recept
Octopus met Haddockbrandade

Octopus met Haddockbrandade

bekijk recept
Mul met zure haringhollandaise

Mul met zure haringhollandaise

bekijk recept
Gyoza met lamsvlees en aïoli

Gyoza met lamsvlees en aïoli

bekijk recept
Crème brulée met grapefruit en zwarte peper

Crème brulée met grapefruit en zwarte peper

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • X
  • RSS
© CC Amsterdam sinds 1982 - heden