• Leden
    • Kookagenda 2022
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2021
    • Ledenlijst
    • Agenda keuken
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Nieuwe leden
    • Kom een keer meekoken
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
Selecteer een pagina

Menu: April 2019

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
De Logie (leverancier)

Chef: John Halvemaan ✝
Kwartelbouillon

Kwartelbouillon

bekijk recept
Octopus met Haddockbrandade

Octopus met Haddockbrandade

bekijk recept
Mul met zure haringhollandaise

Mul met zure haringhollandaise

bekijk recept
Gyoza met lamsvlees en aïoli

Gyoza met lamsvlees en aïoli

bekijk recept
Crème brulée met grapefruit en zwarte peper

Crème brulée met grapefruit en zwarte peper

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017