• English
  • Leden
    • Organisatie informatie
      • Bestuur
      • Documenten
      • Organisatie CCA
      • Toezicht publieke omgeving
      • Tariefwijzer Cuisine Culinaire Amsterdam
      • ALV 2023
      • ALV 2024
      • ALV 2025
    • Kookavond gemist?
    • Kookagenda 2025 en 2026
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Aankomende activiteiten
    • Nieuwsbrieven
    • Leden voordelen
    • Download pagina leaflet en poster CCA
    • Koksbuis borduren
    • Websites voor kookfanaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
    • Alle maandmenu’s
    • Jaarboeken
  • Van de Kook Magazine
  • Fotogalerij
  • Over CCA
    • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
  • Jongeren brigades
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Februari 2017

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Pasteuning (leverancier)

Chef: Maître-examen van Julia Krom
Duivenborst en coquille in bouillon

Duivenborst en coquille in bouillon

bekijk recept
Ravioli en mul

Ravioli en mul

bekijk recept
Bietenbal met spinaziecrème

Bietenbal met spinaziecrème

bekijk recept
Smoked Beef fillet met spaghetti van courgette

Smoked Beef fillet met spaghetti van courgette

bekijk recept
Zwarte bessenmousse met Grand Marnier-ijs

Zwarte bessenmousse met Grand Marnier-ijs

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • X
  • RSS
© CC Amsterdam sinds 1982 - heden