• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Februari 2017

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Pasteuning (leverancier)

Chef: Maître-examen van Julia Krom
Duivenborst en coquille in bouillon

Duivenborst en coquille in bouillon

bekijk recept
Ravioli en mul

Ravioli en mul

bekijk recept
Bietenbal met spinaziecrème

Bietenbal met spinaziecrème

bekijk recept
Smoked Beef fillet met spaghetti van courgette

Smoked Beef fillet met spaghetti van courgette

bekijk recept
Zwarte bessenmousse met Grand Marnier-ijs

Zwarte bessenmousse met Grand Marnier-ijs

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017