• Leden
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2022
    • Ledenlijst
    • Kookagenda 2023
    • Agenda planning + verhuur keuken
    • Afrekenstaten
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Nieuwe leden
    • Kom een keer meekoken
    • Aanmeldformulier nieuwe leden
Selecteer een pagina

Menu: Oktober 2018

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
De Gouden Ton (leverancier)

Burrata met avocado

Burrata met avocado

bekijk recept
Haring met schorseneer en peer

Haring met schorseneer en peer

bekijk recept
Kaassoufflé (eventueel als pre-dessert)

Kaassoufflé (eventueel als pre-dessert)

bekijk recept
Kalfssukade met chorizocrème

Kalfssukade met chorizocrème

bekijk recept
Bluf van mokka , vanille-ijs en espresso

Bluf van mokka , vanille-ijs en espresso

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017