• Leden
    • Kookagenda 2020
    • Kookagenda 2021
    • Bestuur
    • Documenten
    • Organisatie
    • ALV 2020
Cuisine Culinaire Amsterdam
  • Corona protocol
  • Alle maandmenu’s
  • Van de Kook
  • Over CCA
    • Cuisine Culinaire Nederland
    • Lunchkoken
  • Lid worden?
Selecteer een pagina

Menu: Maart 2017

Menu:
Download het menu als pdf
Wijn:
Wijnhandel NAN (leverancier)

Pompoen met pistache en rode curry

Pompoen met pistache en rode curry

bekijk recept
Gevulde banaansjalot met paprikasaus

Gevulde banaansjalot met paprikasaus

bekijk recept
Sliptong met parelcouscous

Sliptong met parelcouscous

bekijk recept
Saltimbocca met gnocchi en taugé

Saltimbocca met gnocchi en taugé

bekijk recept
Quenelle van Baileys crémeux

Quenelle van Baileys crémeux

bekijk recept

Zoek recepten

Bekijk alle Maandmenu's
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
© CC Amsterdam 1982- 2017