Japans menu in juni

Een fantastisch menu, niet alleen erg lekker en verfijnd, maar ook een lust voor het oog, mits je uiteraard voldoende aandacht besteed aan de opmaak. Uitstekende keuze van onze menucommissie om chef Arjan Siemerink uit te nodigen een menu voor ons samen te stellen....
De wijnen bij ons april menu

De wijnen bij ons april menu

Dreissigacker Rheinhessen Riesling Trocken 2010 Een nieuw imago voor de traditionele Rieslingdruif! De door Jochen Dreissigacker bewerkte wijngaarden liggen in en rond het dorpje Bechtheim, in Rheinhessen. Er wordt hier biologisch geteeld en de druivenmost rijpt na...

Bedankt Jaap!

Jarenlang heeft Jaap Hollenberg onze oude site actueel gehouden: recepten en foto’s geplaatst, wijzigingen aangebracht, agenda’s en verslagen gepubliceerd. Wij zijn hem daar heel dankbaar voor en we hebben hem tijdens ons lustrumfeest in het zonnetje...

In april koken wij:

Gazpacho met mosterdijs (naar Alain Passard), Canneloni van Noordzeekrab (Scott Carsberg), Coquille met witte chocoladevelouté (Blumenthal), Gerookte zeetong met witte bonenpuree (Jan de Wit) en als afsluiter Koffiesemifredo met nougatine en babbelaars (naar Sergio...

Chefsavond

De eerstvolgende chefsavond wordt gehouden op 11 april. Op deze avond wordt het mei menu voorgekookt.